Partners

Genom tätt samarbete, där vi på Marell ständigt utvecklar våra produkter tillsammans med erfarna partners, kan vi leverera anpassningar och unika lösningar som är optimerade för våra kunder. Eftersom våra partners är en avgörande länk till slutkunderna så ställer vi höga krav på dessa partnerskap.

 • Mercury

  Mercury

  Mercurys utom­bordare över­träffar både bransch­standarder och konsument­ernas för­väntningar i fråga om prestanda, bränsle­ekonomi och håll­barhet. Med över 70 års engagemang, passion och innovativ teknik investerat i utvecklingen av båt­motorer, har Mercury åtagit sig att för­bättra båt­livet för alla.

  Besök hemsida
 • Seven Marine

  Seven Marine

  Nu har även företaget bakom världens ledande och mest kraftfulla utombordare som förvärvats av Volvo Penta börjat samarbete med Marell. De av våra kunder som söker något alldeles extra väljer Seven Marine.

  Besök hemsida
 • Volvo Penta

  Volvo Penta

  Volvo Penta är världsledande på inombordare. Alla kunder, framförallt de som köper militär- och arbetsbåtar, kan dra fördel av vårt samarbete med Volvo Penta.

  Besök hemsida
 • Marine Jet Power

  Marine Jet Power

  Som världsledande inom vattenjetteknik är MJP med sin beprövade och oöverträffade prestanda en självklar partner för Marell.

  Besök hemsida
 • Ullman

  Ullman

  Ullman – är världsledande inom fjäderdämpade stolar. Dom vetenskapligt framtagna stolarna är konstruerade för att mildra stötar och nedslag i snabbgående båtar och fartyg.

  Besök hemsida
 • Raymarine

  Raymarine

  Marell Boats är återförsäljare för Raymarines breda produktprogram av navigationshjälpmedel och marinelektronik. Utrustning som kombinerar industriledande högteknologi med en intuitiv och robust design.

  Besök hemsida
 • Evinrude

  Evinrude

  Marell Boats är återförsäljare för Evinrudes sortiment av moderna och högpresterande utombordsmotorer. Motorer som är ett förstklassigt val på många akterspeglar och inte minst på våra båtmodeller.

  Besök hemsida
 • Marine Alutech

  Marine Alutech

  Marine Alutech Oy Ab, är en nära samarbetspartner till Marell Boats AB. Företagen utbyter mycket kunskap och expertis inom området avancerad båtkonstruktion och tillverkning.

  Besök hemsida
 • Svedea

  Svedea

  Vi har ett etablerat samarbete med försäkringsbolaget Svedea när det gäller båtförsäkringar. Bolaget är experter på försäkringar för motor- och segelbåtar, inklusive vattenskotrar.

  Besök hemsida
 • Marin Decor

  Marin Decor

  Marin Decor AB i Öregrund, är ett företag som tillverkar kundanpassade båtkapell och marina inredningar. Vi har ett nära samarbete med företaget i samband med framtagning av kapell och dynor till våra båtmodeller.

  Besök hemsida
 • Zipwake

  Zipwake

  Företaget Zipwake tillhanda­håller en patenterad serie av håll­fasta och snabb­verkande interceptor-system. Det intuitiva och lättmanövrerade trim­systemet ger båtar en komfortablare gång, bättre prestanda och inte minst en för­minskad bränsle­förbrukning – oavsett förhållanden.

  Besök hemsida
 • Lightcraft Design Group

  Lightcraft Design Group

  Konsultbolaget Lightcraft Design Group AB i Öregrund, är ett företag vi har ett nära samarbete med när det gäller konstruktion, beräkningar och teknisk dokumentation. Företaget har ett stort tekniskt kunnande när det gäller vikts­optimerade konstruktioner.

  Besök hemsida