Besök utställningar och mässor

Vi är stolta att kunna förevisa våra båtar för dig som är båtentusiast. Ibland kan vi ta emot besök i vår produktionsanläggning i Östhammar, ibland ställer vi ut under korta perioder på andra platser. Kontakta oss på info@marellboats.se och hör dig för om möjligheterna så ser vi till att du får uppleva en Marellbåt på nära håll.

Ett par gånger om året deltar Marell vid båtmässor runt omkring i Sverige och världen. Mässor är spännande tillfällen att inte bara insupa atmosfären utan också ta en titt på just våra båtar. Nedan finns en lista på de mässor vi kommer att besöka den närmaste perioden.

 • Allt för sjön 3-11 mars

  3 mars, 2018

  Marell kommer att vara en av utställarna på båtmässan Allt för Sjön i Älvsjö, Stockholm. Mässan som är Sveriges största båtmässa pågår 3-11 mars. Marell kommer att visa upp flera glödheta produktnyheter i vår monter A35:18. Vi hälsar alla båtentusiaster varmt välkomna!

  Besök hemsida
 • Marstrand boat show 24-26 augusti

  24 augusti, 2018

  Den 24-26 augusti är det åter igen dags för västkustens största flytande båtmässa, Marstrand Boat Show. Marell finns givetvis på plats med sitt spännande utbud. Vi ses i Marstrand!

  Besök hemsida
 • Båter i sjøen 6-9 september

  6 september, 2018

  Båter i Sjøen är en båtmässa som arrangeras utomhus av Norboat – det norska båtbranschförbundet. Den går av stapeln på Aker Brygge i Oslo den 6-9 september och är Skandinaviens största flytande båtmässa. Välkommen att besöka Marell i Oslo!

  Besök hemsida
 • Southhampton Boatshow 14-23 September

  14 september, 2018

  I september bär det av till England och en av världens mest prestigefyllda båtmässor, Southhampton Boat Show, som i år firar 50 år. Under perioden 14-23 september kan du njuta av våra båtar och få en ojämförlig upplevelse av allt som båtvärlden har ett erbjuda. Välkommen!

  Besök hemsida